علت دود مشاهده‌شده در شرق تهران چه بود؟ جزییات تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵` ترکیب هیئت‌رئیسه دو کمیسیون مهم مجلس مشخص شد؛ شهریاری و رضایی‌کوچی برای سومین سال در رأس ماندند انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند

کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟

کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در نامه ای به رئیس جمهور خواستار ارائه برنامه شفاف و دارای زمان‌بندی از سوی وزارت صمت درباره واردات خودروهای کارکرده و ارائه گزارش دقیقی از ثبت سفارش و آثار آن در بازار شده ایم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 20
کد خبر: ۳۰۲۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از وضعیت بازار خودرو بیان کرد: ️متأسفانه در ماه‌های اخیر بازار خودرو یک وضعیت ناپایدار و ملتهبی پیدا کرده است. وضعیت به گونه‌ای شده که قیمت خودرو به صورت مستمر و بعضاً غیرقابل توجیه در حال افزایش است.

وی در ادامه با بیان اینکه ️بر اساس ماده ۱۱ قانون ساماندهی صنعت خودرو، امکان واردات خودروهای دست دوم با کارکرد کمتر از ۵ سال را فراهم پیش بینی شده‌ است، اظهار کرد: ️مطمئن هستم با اعلام پیام اجازه واردات خودروهای دست دوم، قیمت خودروهای داخلی تنزل پیدا می‌کند و التهاب بازار گرفته می‌شود.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با تاکید بر اینکه کمیسیون بررسی‌های لازم را در این زمینه  انجام داده است،تصریح کرد: بر اساس بررسی های کمیسیون اصل نود مشخص شده اجرای این ظرفیت قانونی از طرف وزارت صمت با ضعف جدی برنامه‌ریزی و تعلل روبرو است.

وی در ادامه با اشاره به پیگیری واردات خودروهای کارکرده از طریق انجام مکاتباتی با رئیس جمهور افزود: ️در این راستا پیگیری‌هایی انجام و مکاتباتی نیز با رئیس‌جمهور داشتیم و خواستار شدیم تا برنامه شفاف و دارای زمان‌بندی از وزارت صنعت دریافت و گزارش دقیقی از ثبت سفارش و آثار آن در بازار ارائه شود.

وی در ادامه تاکید کرد:️همچنین مدیریت بهینه ارز برای واردات خودروهای دست دوم و جلوگیری از تخصیص ارز به خودروهای وارداتی با عمق ساخت داخلی صفر را درخواست کردیم. دو نامه نیز به وزیر صنعت و رئیس‌جمهور ارسال شده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار